Bajcsaylegal 3

Csapatunk

A Bajcsay Ügyvédi Iroda a Bajcsay & Mészáros Ügyvédi Társulás tagja, melyben két partner ügyvéd, egy alkalmazott ügyvéd, hat ügyvédjelölt és két jogi asszisztens áll ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyvédi praxisom keretében kiemelt figyelmet fordítok a teljes körű, szakszerű és érthető jogi szolgáltatás nyújtására, a gyakorlatias és alapos munka elvégzésre. Fontos elvünk, hogy Ügyfeleink érzékeljék, hogy ügyüket kézben tartjuk és az elérendő cél irányába visszük őket. Tekintse meg a teljes önéletrajzom itt.

dr. Bajcsay Gergely

ügyvéd

Szakmai tapasztalata a polgári jog területére terjed ki, így a szerződések jogára, társasági jogra, ingatlanjogra és munkajogra. 

A mindennapos színvonalas munkavégzéséhez hozzájárulnak idegen nyelvi ismeretei, amely során a magyar mellett angol nyelven és spanyol nyelven áll az Ügyfelek rendelkezésére.

Szabadidejét az önismereti témájú könyvek olvasására fordítja, illetve szívesen kirándul a természetben. 

dr. Szoboszlai Márta

ügyvédjelölt

Szakmai tapasztalata a szerződések jogára, társasági jogra, ingatlanjogra, peres eljárásokra, és szellemi alkotásokra terjed ki.

Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem gazdasági jogi szakjogász képzésén vesz részt. 

Korábban versenyszerűen futballozott U21 NB II. szinten, ezért egyetemi tanulmányai alatt behatóan foglalkozott a sport jogi vonatkozásaival is, így szívesen segíti az ügyfeleket sporttal összefüggő jogi kérdésekben.

dr. Kiss Áron

ügyvédjelölt

Preferált jogterületei közé tartozik az ingatlanjog, cégjog, valamint a munkajog.  Fontos számára a precizitás és a szakmai felkészültség. Mottója: „Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!”

Jogi tanulmányait megelőzően germanisztika-német szakon végzett, ennélfogva a német nyelven felsőfokú szinten tudja segíteni az ügyfeleket. 

dr. Farkas Szabolcs László

ügyvédjelölt

Petra a mindennapi működés támogatása mellett gyakorlati tapasztalatával segíti az ingatlanjogi, cégjogi feladatok ellátását. 

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán 2019-ben szerzett diplomát igazgatásszervezői szakon, ahol a tanulmányi évei alatt megismerte a jogtudomány alapozó tárgyait, így mostanra már a Jogász szakon hallgató. 

Tóth Petra

jogi asszisztens

Kapcsolat

Itt találsz minket

Elérhetőségek

Bécsi út 52. II/8.

Budapest

H-1036

E-mail:

office@bajcsaylegal.com

Telefonszám:

(0036) 1 817-0558

 

Bajcsay Ügyvédi Iroda Minden jog fenntartva. Ezt a honlapot a Bajcsay Ügyvédi Iroda (irodavezető ügyvéd: dr. Bajcsay Gergely ügyvéd), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A Bajcsay Ügyvédi Iroda a 1152 nyilvántartási számon nyílvántartott Bajcsay és Mészáros Ügyvédi Társulás tagja.