Bajcsaylegal 3

Csatlakozz hozzánk!

Hiszünk abban, hogy az ügyvédi működésnek igazodva az üzleti élethez a jövőben is helye van, ehhez építünk fejlődni akaró csapatot a saját elveink és jövőképünk mentén. Amennyiben Te is szeretnél része lenni ennek, akkor jelentkezz kérlek és megnézzük, hogy hol és hogyan tudunk kapcsolódni egymáshoz.

Karrierlehetőségek

Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen foglalkoznál a szakterületeinek valamelyikével és nem riadsz vissza attól, hogy önállóan dolgozz, tudod, hogy milyen a felelősségteljes, pontos munkavégzés és szeretnél egy jó csapathoz tartozni, várjuk jelentkezésed az alábbi űrlapon keresztül! 

Az alábbi pozíciókra fogadunk pályázati anyagokat:

Alkalmazott ügyvéd
Ügyvédjelölt
Jogi asszisztens

Tekintsd meg a videónkat a kiválasztási folyamatunkról:

Kapcsolat

Itt találsz minket

Elérhetőségek

Bécsi út 52. II/8.

Budapest

H-1036

E-mail:

office@bajcsaylegal.com

Telefonszám:

(0036) 1 817-0558

Bajcsay Ügyvédi Iroda Minden jog fenntartva. Ezt a honlapot a Bajcsay Ügyvédi Iroda (irodavezető ügyvéd: dr. Bajcsay Gergely ügyvéd), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A Bajcsay Ügyvédi Iroda a 1152 nyilvántartási számon nyílvántartott Bajcsay és Mészáros Ügyvédi Társulás tagja.