Bemutatkozás

Üdvözlöm a honlapomon! Dr. Bajcsay Gergely ügyvéd vagyok a Budapest Ügyvédi Kamaránál bejegyzett egyéni ügyvéd.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szereztem meg jogi diplomámat 2009-ben. Az immár tízéves szakmai pályafutásom során széleskörű tapasztalatokat szereztem különböző piaci szegmensekben meghatározó pozíciót betöltő szereplőknél.

Önálló ügyvédi tevékenységemet megelőzően dolgoztam egy vezető kereskedelmi televíziós csatorna jogi osztályának feladatait ellátó ügyvédi irodánál, majd Magyarország egyik nemzetközileg is kiemelkedően sikeres vállalatcsoportjának jogi osztályán. Ezt követően a gyógyszerkutatáshoz kapcsolódóan klinikai vizsgálatokat szervező, vezető nemzetközi cégcsoportok magyarországi leányvállalatainál töltöttem be Contract Manager pozíciókat, amely során a magyar kórházak, szolgáltatók, és az ott dolgozó orvosok szerződéseinek kialakítása mellett feladataim közé tartozott az Egyesült Királyság, Hollandia, Dél-Afrika illetve Belgium területén lévő klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó szerződések kialakítása, tárgyalása, és a végrehajtásuk felügyelete.

sean-pollock-203658-unsplash

Felsőfokú, angol, jogi- szaknyelvi vizsgával is rendelkezem, így a munkám során magyar, és angol nyelven tudom támogatni az ügyfeleimet.

További igény esetén spanyol nyelven beszélő kollégát is be tudok vonni a munkafolyamatokba.

Az ügyvédi praxisom keretében kifejtett tevékenységem során kiemelt figyelmet fordítok a teljes körű, szakszerű és érthető jogi szolgáltatás nyújtására, továbbá a gyakorlatias és alapos munkavégzésre. Szoros együttműködés keretében munkavégzésem során a felmerülő kérdések volumenétől függően az egyes feladatokra 5 fős jogi csapatot alkalmazunk közreműködőként, valamint igény szerint biztosítunk az egyes munkafolyamatok támogatására adótanácsadót, könyvvizsgálót, könyvelőt, ingatlanközvetítő irodát, vagy banki hátteret felkutató szakértőt. 

Kérdés, kérés eseten keressen bátran a honlapon található elérhetőségeken keresztül.

Szakterületeink

 • Társasági jog
 • Kereskedelmi jog
 • Ingatlan jog
 • Munkajog
 • Vagyonjogi szerződések
 • Követeléskezelés
 • Társadalmi szervezetek
 • Külföldiek munkavállalása

Jelentkezzen konzultációra:

  Jelentkezzen konzultációra:

  +36 (30) 256-59-91

  H-CS 9:00-18:00, P: 9:00-16:00

  Várjuk kérdését e-mailen:

  office@bajcsaylegal.com

  24 órán belül válaszolunk

  Irodánk

  1036 Budapest, Bécsi út 52. II/4

  Az első lépcsőház jobbra

  © dr. Bajcsay Gergely ügyvéd 2019. Minden jog fenntartva. Ezt a honlapot dr. Bajcsay Gergely, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett egyéni ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.